top of page
STUDIO

NoPoint Studio’s is een fullservice fotobureau. Met ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring kunnen wij desgewenst zorgen voor de visagie, styling, locatie en modellen die het best bij uw opdracht passen.

Fotografie

Onze liefde voor de fotografie is duidelijk te zien in ons werk. Onze uniciteit is te vinden in onze heldere en edgy stijl: superphat verlichting in combinatie met een uitzonderlijk gevoel voor compositie en kleur.We gaan niet uit de weg voor provocerende verhaallijnen of voor het verwerken van foto’s tot het maximum. Samenwerkingen met kunstenaars van allerlei creatieve gebieden is wat ons op de top van ons spel houdt.

Video

Naast ons eigen fotografie team, beschikt NoPoint over een uitgebreid netwerk van getalenteerde en veelzijdige videografen. Ben je op zoek naar een bijzondere bedrijfsfilm, een videoregistratie van je event of een kickass lookbook op bewegend beeld, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met dezelfde professionaliteit en stijl die je van onze fotografie gewend bent, leveren we in een handomdraai indrukwekkende videoproducties.

Concept

Alles begint met een goed concept, Met concepting zorg je ervoor dat alles wat je doet klopt. En dat dit ook goed voelt voor je klanten. Samen met team Nopoint kom je tot de kern van je merk.

Visagie

Iedere visagist heeft zijn/haar eigen expertise en talenten. Wij zorgen ervoor dat de juiste visagist voor uw opdracht wordt geboekt.

Styling

Wij werken met stylistes die zijn gespecialiseerd in mode, interieur en food. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en staan garant voor de ideale setting, props en kleding.

Modellen

U vertelt ons wat voor type u zoekt, en wij zorgen er dan voor dat u een uitgebreid voorstel krijgt met modellen.

Locatie

Door onze contacten met gerenommeerde locatiebureaus kunnen wij alle mogelijk binnen- en buitenlocaties voor u verzorgen.

Decor

Onze ruime studio (500m2) biedt de mogelijkheid om uiteenlopende decors te bouwen. Hierbij kunt u denken aan woon- en slaapkamers of zelfs een supermarkt.

Gevestigd in een voormalige kerk in Vught. Gebouwd in de traditie van de ’nieuwe Bossche school’. Dus: no nonsense, modern, open, en met een zee van ruimte. Ruimte om professioneel in te kunnen werken. Ruimte voor inspiratie, Creativiteit en durf.

 

Nopoint Studio’s: ruim 500m2 vloeroppervlak. Ruim 14 meter rondwand. En onbegrensd als het aankomt op vakmanschap en verbeeldingskracht.

Kortom we hebben veel in huis!

En wat we niet huis hebben halen we om de hoek.

COURTYARD
 
They say to work hard and play even harder right?
Usually we don't care too much about what 'they' say.
Nopoint likes to play by its own rules.

Proud to announce that we have created our very own basketball court in the courtyard of the headquarters

bottom of page