Nopoint foto .jpg
TEAM

Fleur van Koppenhagen

Met deze groep chaotische creative minds is het belangrijk dat iemand de boel bij elkaar houdt. Fleur zorgt daarom binnen NoPoint voor de productie. Ze maakt niet alleen de strakke planningen en gestructureerde begrotingen, ze weet ook als geen ander waar je de meest indrukwekkende locaties en de beste modellen vandaan haalt. Met al je vragen en praktische uitdagingen kun je bij Fleur terecht.

Sem Versluis

Sem is naast ongeëvenaarde allround fotograaf, onze specialist als het aankomt op next level product shots. Zijn passie is het fotograferen van bier en food. Als een echte familieman houdt Sem als geen ander van humor en gezelligheid, maar op set overheerst zijn precisie en perfectionisme. Hij zorgt steevast voor indrukwekkende high end advertising stills die je compleet versteld doen staan.

Roel van Koppenhagen

Roel is geboren en getogen tussen de camera’s en lichtapparatuur van zijn vader. Al vanaf dat hij in de luiers zat vind je hem ieder vrij uurtje in de studio. Nu hij zelf (fysiek gezien) volwassen is, heeft hij een herkenbare eigentijdse beeldtaal ontwikkeld die hem duidelijk onderscheidt van zijn concurrentie. Hij schuift vaak al tijdens de conceptfase aan tafel, waar zijn eigenzinnige, streetwise stijl bijdraagt aan de scherpe randjes van succesvolle grote campagnes. Indrukwekkende professionele belichting en een verfijnd gevoel voor storytelling zijn Roel’s handelsmerken geworden.

Donja Scholten

Als onze specialist in beeldbewerking, of zoals ze zichzelf noemt: digitale diëtiste, visagiste, plastisch chirurg, stukadoor en weervrouw, zijn zelfs extreem lastige montages voor Donja een piece of cake. Ze maakt de beste plaat nog nét wat beter en bouwt iedere foto binnen no-time om tot een geslaagde, geperfectioneerde versie van het origineel. Van exotische achtergronden tot geperfectioneerde groepsportretten, je kunt het zo gek niet bedenken of Donja tovert het in elkaar.

Rein van Koppenhagen

Met zijn 35 jaar ervaring is Rein niet alleen de grondlegger, maar ook het vakkundige zwaargewicht binnen NoPoint studio’s. Ooit begonnen als koning van de kindermodefotografie, richt hij zich nu op lifestyle in de breedste zin van het woord. Omdat hij eigenlijk altijd rechtstreeks met de creatieve teams van zijn klanten werkt, heeft hij door de jaren heen een sterke conceptuele en strategische manier van denken ontwikkeld. En ondanks dat hij een oude rot in het vak is, is hij by far de gekste binnen het bedrijf. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Neal Kok

Neal sluit zijn ogen en ziet de scènes van jouw video al voor zich, hij hoort de voice over al praten…Dat terwijl het idee nog niet eens bedacht is! Als onze creatief schrijver en filmregisseur destilleert Neal wat onze klanten willen vertellen tot een tof concept & een strak script. (Als het past met een flinke dosis humor.) Op de filmset zorgt hij met zijn ongebreidelde enthousiasme dat iedereen in zijn kracht staat op weg naar het gezamenlijke einddoel: Een prachtige opvallende commercial of online video met perfomances die van je scherm af spatten. Èèèènnn ACTIE! 

Bas Burggraaff

Hij kan niet wachten tot de films erop staan, want zodra er ‘It’s a wrap’ is geroepen, dan is alles voor Bassie. Als onze editor en post productie coördinator zorgt hij met zijn precieze werkwijze en gevoel voor timing dat de films exact de juiste flow hebben. Dat jouw publiek direct geraakt wordt, en dat ze niet de kans krijgen om weg te swipen. Als de edit gesmeerd loopt en alles ‘picturelock’ is, brengt Bas de juiste mensen uit zijn getalenteerde netwerk bijeen voor alle finishing touches. Color grade, audio nabewerking, animaties, vfx. You name it, Bas regelt het. Alles voor een oogverblindend en opvallend eindresultaat.

Rachelle van den Broek 

In de straten beter bekend als ‘Miss ven den Brook’. Aangenomen om de dingen te doen ‘waar de rest niet zo goed in is’. Die dingen zijn marketing, new business en socials. Met veel liefde verzorgt ze alle tekstuele zaken, zoals onze nieuwsbrieven en captions. Het lijkt alsof ze de hele dag alleen maar op haar telefoon zit te candy crushen, maar ondertussen houdt ze onze socials gezellig up to date en voert ze wel degelijk wat uit.

Bruno van Casteren

All round fotografie assistent & Masseur

Mathijs Klaassen

Maar liefst voor de tweede keer stagiair bij NoPoint, en doorgegroeid tot junior fotograaf. We konden niet zonder elkaar. Deze analoog fotograaf met een enorme passie voor Thuisbezorgd laat geen kans onbenut om nieuwe dingen te leren en is ook in zijn vrije tijd met fotografie bezig. Hij spaart tevens voor een Fiat Multipa. Niemand weet waarom. 

Beeldmakers, Vakmensen met ervaring. Efficiënt, geïnspireerd, creatief en open voor nieuwe uitdagingen.