SNOTYOUNG Family - Visual grijsklein.jpg
ABOUT

NoPoint Studio’s is een fullservice visueel content bureau.

Alles begint natuurlijk met een goed concept. We denken daarom graag mee over hoe we het oorspronkelijke concept zo sterk mogelijk in visuals vertalen. Maar NoPoint Studios is meer dan een creatieve studio. We zorgen vervolgens namelijk niet alleen voor strakke planningen en gestructureerde productiebegrotingen, maar pakken ook alles tussen het scouten van locaties, briefen van stylisten, de catering op locatie en het booken van de modellen voor je op. Zo is je productie van A tot Z voor je geregeld en strak op het oorspronkelijke concept afgestemd.

Fotografie

Onze liefde voor de fotografie is duidelijk te zien in ons werk. Onze uniciteit is te vinden in onze heldere en edgy stijl: superphat verlichting in combinatie met een uitzonderlijk gevoel voor compositie en kleur.We gaan niet uit de weg voor provocerende verhaallijnen of voor het verwerken van foto’s tot het maximum. Samenwerkingen met kunstenaars van allerlei creatieve gebieden is wat ons op de top van ons spel houdt.

Video

Met dezelfde professionaliteit en stijl die je van onze fotografie gewend bent, leveren we in een handomdraai indrukwekkende videoproducties.

Van het creatieve concept, tot die knallende out of home campagne, tot die oogstrelende commercial. Van die magazine spread, tot die thumbstopping social video. Nopoint is vanaf nu nóg meer je go-to partner voor al het beeld dat jouw merk nodig heeft om op te vallen. En om alle uitingen van jouw merk conceptueel en visueel naadloos op elkaar aan te sluiten. 

Visagie

Iedere visagist heeft zijn/haar eigen expertise en talenten. Wij zorgen ervoor dat de juiste visagist voor uw opdracht wordt geboekt.

Styling

Wij werken met stylistes die zijn gespecialiseerd in mode, interieur en food. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en staan garant voor de ideale setting, props en kleding.

Modellen

Jij vertelt ons wat voor type je zoekt, en wij zorgen er dan voor dat jij een uitgebreid voorstel krijgt met modellen. 

Locatie

Door onze contacten met gerenommeerde locatiebureaus kunnen wij alle mogelijk binnen- en buitenlocaties voor u verzorgen.

Decor

Onze ruime studio (500m2) biedt de mogelijkheid om uiteenlopende decors te bouwen. Hierbij kunt u denken aan woon- en slaapkamers of zelfs een supermarkt.

Gevestigd in een voormalige kerk in Vught. Gebouwd in de traditie van de ’nieuwe Bossche school’. Dus: no nonsense, modern, open, en met een zee van ruimte. Ruimte om professioneel in te kunnen werken. Ruimte voor inspiratie, Creativiteit en durf.

 

Nopoint Studio’s: ruim 500m2 vloeroppervlak. Ruim 14 meter rondwand. En onbegrensd als het aankomt op vakmanschap en verbeeldingskracht.

Kortom we hebben veel in huis!

En wat we niet huis hebben halen we om de hoek.

TEAM

Fleur van Koppenhagen

Met deze groep chaotische creative minds is het belangrijk dat iemand de boel bij elkaar houdt. Fleur zorgt daarom binnen NoPoint voor de productie. Ze maakt niet alleen de strakke planningen en gestructureerde begrotingen, ze weet ook als geen ander waar je de meest indrukwekkende locaties en de beste modellen vandaan haalt. Met al je vragen en praktische uitdagingen kun je bij Fleur terecht.

Sem Versluis

Sem is naast ongeëvenaarde allround fotograaf, onze specialist als het aankomt op next level product shots. Zijn passie is het fotograferen van bier en food. Als een echte familieman houdt Sem als geen ander van humor en gezelligheid, maar op set overheerst zijn precisie en perfectionisme. Hij zorgt steevast voor indrukwekkende high end advertising stills die je compleet versteld doen staan.

Roel van Koppenhagen

Roel is geboren en getogen tussen de camera’s en lichtapparatuur van zijn vader. Al vanaf dat hij in de luiers zat vind je hem ieder vrij uurtje in de studio. Nu hij zelf volwassen is, heeft hij een herkenbare eigentijdse beeldtaal ontwikkeld die hem duidelijk onderscheidt van zijn concurrentie. Hij schuift vaak al tijdens de conceptfase aan tafel, waar zijn eigenzinnige, streetwise stijl bijdraagt aan de scherpe randjes van succesvolle grote campagnes. Indrukwekkende professionele belichting en een verfijnd gevoel voor storytelling zijn Roel’s handelsmerken geworden.

Donja Scholten

Als onze specialist in beeldbewerking zijn zelfs extreem lastige montages voor Donja een peace of cake. Ze maakt de beste plaat nog nét wat beter en bouwt iedere foto binnen no-time om tot een geslaagde, geperfectioneerde versie van het origineel. Van exotische achtergronden tot geperfectioneerde groepsportretten, je kunt het zo gek niet bedenken of Donja tovert het in elkaar.

Rein van Koppenhagen

Met zijn 35 jaar ervaring is Rein niet alleen de grondlegger, maar ook het vakkundige zwaargewicht binnen NoPoint studio’s. Ooit begonnen als koning van de kindermodefotografie, richt hij zich nu op lifestyle in de breedste zin van het woord. Omdat hij eigenlijk altijd rechtstreeks met de creatieve teams van zijn klanten werkt, heeft hij door de jaren heen een sterke conceptuele en strategische manier van denken ontwikkeld. En ondanks dat hij een oude rot in het vak is, is hij by far de gekste binnen het bedrijf. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Neal Kok

Neal sluit zijn ogen en ziet de scènes van jouw video al voor zich, hij hoort de voice over al praten…Dat terwijl het idee nog niet eens bedacht is! Als onze creatief schrijver en filmregisseur destilleert Neal wat onze klanten willen vertellen tot een tof concept & een strak script. (Als het past met een flinke dosis humor.) Op de filmset zorgt hij met zijn ongebreidelde enthousiasme dat iedereen in zijn kracht staat op weg naar het gezamenlijke einddoel: Een prachtige opvallende commercial of online video met perfomances die van je scherm af spatten. Èèèèèènnnn ACTIE! 

Bas Burggraaff

Hij kan niet wachten tot de films erop staan, want zodra er ‘It’s a wrap’ is geroepen, dan is alles voor Bassie. Als onze editor en post productie coördinator zorgt hij met zijn precieze werkwijze en gevoel voor timing dat de films exact de juiste flow hebben. Dat jouw publiek direct geraakt wordt, en dat ze niet de kans krijgen om weg te swipen. Als de edit gesmeerd loopt en alles ‘picturelock’ is, brengt Bas de juiste mensen uit zijn getalenteerde netwerk bijeen voor alle finishing touches. Color grade, audio nabewerking, animaties, vfx. You name it, Bas regelt het. Alles voor een oogverblindend en opvallend eindresultaat.

Bruno van Casteren

All round fotografie assistent & Masseur

Mathijs Klaassen

Social & Assistentie 

Beeldmakers, Vakmensen met ervaring. Efficiënt, geïnspireerd, creatief en open voor nieuwe uitdagingen.

Penvrienden worden? Schrijf je in voor de NoPoint newsletter:

 

Disclaimer: we beloven plechtig dat we je geen irritante, stalkerige mailtjes sturen.Alleen maandelijkse gezelligheid en cases waar we blij van worden!