top of page
&Samhoud Burger2956_Model 02_v2_HR.jpg
ABOUT

NoPoint Studio’s is een fullservice visueel content bureau.

Alles begint natuurlijk met een goed concept. We denken daarom graag mee over hoe we het oorspronkelijke concept zo sterk mogelijk in visuals vertalen. Maar NoPoint Studios is meer dan een creatieve studio. We zorgen vervolgens namelijk niet alleen voor strakke planningen en gestructureerde productiebegrotingen, maar pakken ook alles tussen het scouten van locaties, briefen van stylisten, de catering op locatie en het booken van de modellen voor je op. Zo is je productie van A tot Z voor je geregeld en strak op het oorspronkelijke concept afgestemd.

Fotografie

Onze liefde voor de fotografie is duidelijk te zien in ons werk. Onze uniciteit is te vinden in onze heldere en edgy stijl: superphat verlichting in combinatie met een uitzonderlijk gevoel voor compositie en kleur.We gaan niet uit de weg voor provocerende verhaallijnen of voor het verwerken van foto’s tot het maximum. Samenwerkingen met kunstenaars van allerlei creatieve gebieden is wat ons op de top van ons spel houdt.

Video

Met dezelfde professionaliteit en stijl die je van onze fotografie gewend bent, leveren we in een handomdraai indrukwekkende videoproducties.

Van het creatieve concept, tot die knallende out of home campagne, tot die oogstrelende commercial. Van die magazine spread, tot die thumbstopping social video. Nopoint is vanaf nu nóg meer je go-to partner voor al het beeld dat jouw merk nodig heeft om op te vallen. En om alle uitingen van jouw merk conceptueel en visueel naadloos op elkaar aan te sluiten. 

Visagie

Iedere visagist heeft zijn/haar eigen expertise en talenten. Wij zorgen ervoor dat de juiste visagist voor uw opdracht wordt geboekt.

Styling

Wij werken met stylistes die zijn gespecialiseerd in mode, interieur en food. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en staan garant voor de ideale setting, props en kleding.

Modellen

U vertelt ons wat voor type u zoekt, en wij zorgen er dan voor dat u een uitgebreid voorstel krijgt met modellen. 

Locatie

Door onze contacten met gerenommeerde locatiebureaus kunnen wij alle mogelijk binnen- en buitenlocaties voor u verzorgen.

Decor

Onze ruime studio (500m2) biedt de mogelijkheid om uiteenlopende decors te bouwen. Hierbij kunt u denken aan woon- en slaapkamers of zelfs een supermarkt.

Gevestigd in een voormalige kerk in Vught. Gebouwd in de traditie van de ’nieuwe Bossche school’. Dus: no nonsense, modern, open, en met een zee van ruimte. Ruimte om professioneel in te kunnen werken. Ruimte voor inspiratie, Creativiteit en durf.

 

Nopoint Studio’s: ruim 500m2 vloeroppervlak. Ruim 14 meter rondwand. En onbegrensd als het aankomt op vakmanschap en verbeeldingskracht.

Kortom we hebben veel in huis!

En wat we niet huis hebben halen we om de hoek.

Penvrienden worden? Schrijf je in voor de NoPoint newsletter:

 

Disclaimer: we beloven plechtig dat we je geen irritante, stalkerige mailtjes sturen.Alleen maandelijkse gezelligheid en cases waar we blij van worden!

bottom of page